Helyi közélet

2020.02.06. 06:12

Bőrünk állapotát nagyban befolyásolja, milyen az életmódunk

A közösségi oldalak rendszeres használata miatt egyre többen törekszenek a minél előnyösebb megjelenésre, ennek érdekében sokan vállalnak esztétikai beavatkozásokat. Az öregedési folyamatok visszafordítására ma már számos, műtét nélküli eljárást alkalmaznak az orvos-esztétikusok.

Hajó Edina

Fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

 

Az öregedés leglátványosabb jelei az arcon jelennek meg, nem csoda hát, hogy egyre többen próbálják külső segítséggel eltüntetni az idő múlásának nyomait. A nem sebészeti beavatkozások száma az elmúlt időszakban nagyon megnőtt. – Ennek egyik oka a közösségi médiában népszerű „selfie” fotók megjelenése, amelyeken legtöbben a minél előnyösebb megjelenésre törekszenek, másfelől az információk gyorsabb terjedése is népszerűsíti a gyarapodó szépészeti beavatkozásokat. A plasztikai sebészetben is eltolódott az irány afelé, hogy minél kisebb beavatkozással, minél jobb eredményt érjünk el – tudatta Mohos Gábor plasztikai sebész, sebész szakorvos.

Mohos Gábor azt is elárulta, mi okozza a ráncokat. Keresse cikkünket a csütörtöki Délmagyarországban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában