Helyi közélet

2020.03.31. 14:02

Ingyen viszik házhoz a gyógyszert Szegeden

Főként a krónikus betegségben szenvedőket, az időseket, a kismamákat, a digitális távoktatás miatt otthon maradottakat szeretnék ezzel segíteni.

Munkatársunktól

Havonta egy alkalommal bárkinek ingyen házhozszállítja Szegeden a vényköteles gyógyszereket Tisza Lajos Közéleti Egyesület – közölte lapunkkal Bartha László elnök.

A szolgáltatást gyógyszerész irányítja, a gyógyszereket szakember viszi ki az érintetteknek. Minden kérést igyekeznek teljesíteni kapacitásaik és a gyógyszertári készletek mértékéig. A gyógyszer házhozszállítási igényt a 20/388-4618 telefonszámon kell jelezni.

Megtudtuk, az egyesület az egészségügyi vészhelyzettől függetlenül már több mint másfél éve dolgozik a gyógyszer házhoz szállítás, a házi gyógyszerészeti tanácsadás bevezetésén, így felkészültek a jelenlegi helyzetre.

A szolgáltatás folyamatosan bővül ezért várják a pályakezdő gyógyszerészek, gyógyszertári szakasszisztensek jelentkezését, az állásról bővebb információ a 70/623-9300 telefonszámon kérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában