Helyi közélet

2020.05.29. 18:21

Stop MZP!

Stop MZP! feliratú táblával tartott sajtótájékoztatót Czirbus Gábor, a Fidesz makói szervezetének elnöke, alpolgármester, illetve a párt helyi frakcióvezetője, Mágori András.

Munkatársunktól

Fotó: Szabó Imre

Szimbolikus helyen, a Vásárhelyről Makóra vezető út mentén, a Makó-tábla tövében – az MZP rövidítés természetesen Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterre utalt. A két politikus amiatt tiltakozott, hogy – mint beszámoltunk róla –, a makói polgárőrcsoport elnöke a vásárhelyi aljegyző, Tatár Zoltán lett.

A két makói politikus egy táblánál, egy táblával.Fotó: Szabó Imre

Czirbus Gábor azt mondta, Márki-Zay eddig Makón jobbára csak akkor tűnt fel, amikor a helyi bíróságon jelent meg valamelyik pere miatt, és szeretnék, ha ez a jövőben sem változna. A makói városvezetés nagy többséggel bizalmat kapott a legutóbbi választáson, a polgármester mögött 72 százalékos testületi többség áll, Márki-Zay elvbarátai viszont leszerepeltek, nem kér belőlük a város – emlékeztetett.

– Makón nem a víz az úr, hanem a békesség – tette hozzá a politikus.

– Vásárhely a botrányokról, a csődközeli helyzetről, az elakadt beruházásokról híres mostanában – hívta fel a figyelmet Mágori András. Makón közben minden rendben van, a város fejlődik.

– Tudom, hogy vannak Márki-Zay Péternek szálláscsinálói Makón, de szeretném a figyelmüket felhívni arra, hogy Makó nem kér belőle, neki pedig azt üzenem, hogy inkább a saját portáján tegyen rendet – hangsúlyozta a Fidesz helyi frakcióvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában