Helyi közélet

2020.07.16. 07:32

Legyen öné a hónap fogása!

Július 17-én induló versenyünkön a megyében élő horgászoktól várunk fotókat és sztorikat, havonta értékes nyereményekért.

Délmagyar

 

Bármennyire magányos, csendes sport a horgászat, a nagy fogásokat megosztani, jó pecás sztoriknak hangot adni az egyik legjobb közösségi időtöltés. A Délmagyarország és a delmagyar.hu legújabb játékában ezért arra hívjuk a Csongrád-Csanád megyében élő sporttársakat, hogy mutassák meg olvasóinkak büszkeségeiket.

Mindezt természetesen nem tét nélkül: olvasóink szavazatai alapján ugyanis júliustól októberig havonta jutalmazzuk a hónap fogásait. A három legnépszerűbb képért minden hónapban 5000 forint értékű etetőanyag-ajándékcsomag jár a Tímár Mix jóvoltából. A legtöbb voks pedig további nyereményeket, hűtőtáskát, horgászszéket ér. És hogy felpörgessük a hideg novembert is, az év fogása címért megrendezzük a négy megelőző hónap dobogósainak versenyét.

És hogy miért kérjük, hogy ír­­ják meg történeteiket is? Azért, hogy a legjobb sztorikat és mesélőiket külön is be tudjuk mutatni havonta megjelenő horgászoldalunkon. Július 17-től tehát irány a delmagyar.hu/ahonapfogasa oldal, ahol olvasóinkkal együtt izgatottan várjuk a képeket és szöveges beszámolókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában