Korábbi cikkünk után gyorsan helyreállították

2020.07.29. 18:27

Újra áll a makói tábla

Szabó Imre

Fotó: Szabó Imre

– A Magyar Közút Nzrt. sárga ruhás emberei jöttek és kiemelték a táblát az árokból, majd felállították az út szélén. Aztán külön egy kollégájuk később meg is tisztította magát a táblát – mondta egy közelben lakó arról, hogy cikkünk megjelenése után szinte nyomban intézkedtek a makói Táncsics Mihály és Justh Gyula utca sarkán árokba került KRESZ-tábla ügyében.

Megírtuk: a főútvonalat jelző sárga tábla a hozzá tartozó oszloppal június eleje óta feküdt a gödörben. Mivel az itt találkozó két utca közül az egyik a makói önkormányzaté, a másik a közúté, a környéken élők tanácstalanok voltak, nem tudták, kinek jelezzék a problémát – végül lapunkhoz fordultak.

Másfél hónap után végre a helyén a tábla.
Fotó: Szabó Imre

Mi átvágtuk a gordiuszi csomót és a körzet képviselőjének, Mágori Andrásnak szóltunk, aki egyébként azt tanácsolta, ilyen esetekben az illetékes önkormányzati képviselőt érdemes keresni. Ő a panaszt továbbította, de biztos ami biztos, mi is írtunk a közútnak. Hogy melyik jelzés ért célba, nem tudni.

A Magyar Közút Nrt. szóvivője, Pécsi Norbert Sándor mindenesetre lapunk kérdésére azt válaszolta: munkatársaink folyamatosan járják a kezelésünkben lévő utakat és elvégzik a napi üzemeltetési és fenntartási feladatokat. A 4432-es jelű út mellett megrongálódott jelzőtáblát illetékes mérnökségünk munkatársai hétfőn helyreállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában