Pénz is volt benne

2020.07.09. 19:15

Zentán találták meg a Tiszán utazó deszki palackot

Egy nem mindennapi történetet osztott meg ismerőseivel Facebookon a 16 éves Boros Tamás: Palackba zárt üzenetre bukkant a Tiszaparton, Zentán, amit Deszkről adtak fel, azaz inkább le.

delmagyar.hu

Forrás: pixabay

„Kedves Krisztián megtaláltam a palackba zárt üzeneted, Zentán a Tiszában (Szerbia, Vajdaság). Köszönöm, hogy nagyon boldoggá tetted a napomat 😁😁, remélem hozzád is eljut az üzenet.” – írta Tamás, kérve az ismerőseit, osszák meg az üzenetét, hogy célba érhessen.

Egyelőre Krisztián még nem jelentkezett, nem tudni, eljutott-e hozzá az üzenet, reméljük, hogy a cikk hatására több emberhez, s köztük Krisztiánhoz is elérnek Tamás kedves szavai.

Boros Tamás találta meg a deszki üzenetet.

A középiskolás fiú egyébként a testvérével és a nagyapjával gyakran jár le a Tiszára, így talált rá a palackra és annak szerencsét ígérő tartalmára is.

– Sokat vagyunk lent a parton, főleg pecázni szoktunk. Amikor az üzenetet megtaláltam a testvéremmel a tatának segítettünk a dokkot takarítani, ahol a kisebb csónakok szoktak kikötni. A Tisza áradása miatt nagyon sok a hulladék, a fennakadt szemetet, ágakat szedegettem, mikor megláttam az üveget és benne az összetekert papírt. Kivettem és a parton együtt nyitottuk ki az üveget. Egy üzenet és egy ezer forintos volt beletekerve – részletezte az eseményeket Tamás.

Fotó: Boros Tamás

A szövegből kiderült, hogy a feladóját Krisztiánnak hívják és Deszken él, aki pedig az üzenetet megtalálja, azzal valami igazán jó dolog fog történni, és mellékelt egy ezer forintost is.

Úgy tűnik, bevált a jóslat, hiszen már önmagában különleges dolog egy palackban utazó üzenetet felfedezni a vízen.

Fotó: Boros Tamás

– Ez az üzenet az egész napomat feldobta, meg akartam köszönni Krisztiánnak, hogy egy ismeretlen embernek örömet szerzett, ezért közzétettem a Facebookon, hátha eljut hozzá – mondta Tamás, aki elárulta, hogy a palack tartalmát a pénzzel együtt megtartotta emléknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában