Játék

2021.01.29. 10:01

Kisorsoltuk Mozaikkereső játékunk nyerteseit

Csongrádi előfizetőnk, Kovács Imre nyerte az egymillió forintos bevásárlókártyát a Mozaikkereső nyereményjátékon. Csütörtökön kisorsoltuk a Mediaworks játékának megyénkénti díjait, ma pedig a fődíj, a két Toyota sorsolása következik.

Munkatársunktól

20210128 Veszprém A Mediaworks Hungary Zrt. Mozaik kereső játéka nyerteseinek sorsolása a Napló szerkesztőségében A képen: Szalay Simon Szilveszter, egyetemista diákmunkás Fotó: Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly

Több mint ötezer játékszelvény érkezett a Délmagyarországhoz a Mozaikkereső játékban, amelyet a Mediaworks hirdetett meg a megyei napilapok előfizetői számára. Csongrád-Csanád megyében az egymillió forint értékű Edenred bevásárlókártyát Kovács Imre csongrádi előfizetőnk nyerte.

A LED televízión a vásárhelyi Szűcs Jánosné nézheti majd kedvenc műsorait. A laptopot Gombos Sándor szegedi előfizetőnk nyerte meg, az álló porszívó a szegedi Rózsa Józsefhez kerül, míg a tabletet Ladányi Miklós szintén szegedi olvasónk kapja meg.

Csongrádi előfizetőnk nyerte a bevásárlókártyát. Fotó: Penovácz Károly/MW

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el a Mozaikkereső játékunkat, amelyen összesen 19 darab egymillió forint értékű bevásárlókártyát, 19 LED tv-t, 19 laptopot, 19 álló porszívót és 19 tabletet sorsoltunk ki, hogy mind a 19 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért.

A fődíj pedig a két darab Toyota Yaris Hybrid lesz, amelyeket pénteken sorsolunk ki. A játékban csak azok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt 2020. decemberben és 2021. januárjában, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve azt beküldték a játékszelvényen megadott címre.

A sorsolás közjegyző jelenlétében és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett zajlott. A megyei napilapokhoz összesen majdnem százezer játékszelvény érkezett.

Gratulálunk a nyerteseknek, őket telefonon is értesítjük az örömhírről. Akiknek most nem volt szerencséjük, ne csüggedjenek, hiszen pénteken még megnyerhetik a két Toyota Yaris Hybrid személyautó egyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában