A színház emeletén állhatnak modellt

2021.02.18. 07:39

Különleges helyszínen fotózzuk megyénk tündérszépeit

Profi fotóstúdió után most a Szegedi Nemzeti Színházban fotózzuk a Tündérszépek országos szépségverseny új jelentkezőit. A különleges helyszínnek nagy sikere van: volt olyan hölgy, aki korábban nem is járt még a teátrumban.

Munkatársunktól

20210209 Szeged Frank Yvette a Délmagyarország fotóriportere a 2021-es Tündérszépek szépségverseny egyik jelentkezőjét fotózza. Fotó: Molnár András MA Délmagyarország

Fotó: Molnár András

Mint azt bizonyára észrevették, ettől a héttől elkezdtük bemutatni lapunkban és online portálunkon azokat a Csongrád-Csanád megyei hölgyeket, akik idén elindultak a Tündérszépek országos szépségversenyen. Hogy a 30 legbájosabb szépség közül kik jutnak tovább a regionális fordulóba, csak Önökön múlik, hiszen a delmagyar.hu oldalon kapott értékelések alapján alakul ki az a sorrend, melynek első négy helyezettje folytathatja a küzdelmet a koronáért.

Pozitív visszajelzések

Mint azt láthatják, idén a tavalyinál jóval változatosabbak a portfóliók, sok versenyző ugyanis úgy döntött, saját képpel indul. Akikről azonban fotóriporterünk, Frank Yvette készített felvételeket, ők is többféle környezetben láthatók. Az első jelentkezőket fotóstúdióban örökítettük meg, az elmúlt két hétben azonban már egy ennél is különlegesebb helyszínen, a Szegedi Nemzeti Színházban rendezkedtünk be.

Frank Yvette kolléganőnk a Szegedi Nemzeti Színházban fotózza megyénk tündérszépeit. Fotó: Molnár András

A visszajelzések pedig rendkívül pozitívak voltak, mindenkinek nagyon tetszettek az itt készült képek. Volt olyan versenyző, aki korábban még soha nem járt a teátrumban, de akinek ismerős volt a környezet, annak is nagy élményt jelentett, hogy ezúttal a teljesen üres épületet láthatta. A hatalmas tér ellenére is azonban természetesen betartunk minden járványügyi előírást: egyszerre csak egy versenyző tartózkodhat a színházban, fotós kollégánk pedig végig maszkot visel.

Még lehet jelentkezni

A versenyzők bemutatása tehát elkezdődött, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne még nevezni a rangos versenyre. Március 7-ig várjuk a jelentkezéseket a tunderszepek.hu weboldalon. A szakmai zsűri által kiválasztott versenyzőkkel felvesszük a kapcsolatot, és ha nincsenek saját fotók, elkészítjük a portfóliót. Mivel azonban a résztvevők kiválasztása folyamatos, érdemes mihamarabb jelentkezni, a helyek ugyanis napról napra fogynak.

Figyeld az e-mailedet!

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy aki a fotózáshoz a segítségünket kéri, figyelje e-mail-fiókját és telefonját, a közösen kiválasztott fotózási időpontban pedig jelenjen is meg, a többszörösen, alapos indok nélkül elhalasztott találkozókat ugyanis nem áll módunkban bepótolni.

Március 7-ig várjuk a jelentkezéseket a tunderszepek.hu weboldalon. A szakmai zsűri által kiválasztott versenyzőkkel felvesszük a kapcsolatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában