szatymaz.hu

2021.07.01. 13:34

Megújult Szatymaz honlapja

– Szatymaz hivatalos weboldalának megújítása rövidesen befejeződik, a fejlesztés utolsó szakaszában a struktúra és a grafikai megjelenés finomítását végzik, valamint elkezdődött a tartalmak feltöltése a szatymaz.hu-ra – írtuk május közepén.

K. A.

Barátságos színvilág a portálon.

Akkor a megújításon dolgozó csapat arra kérte az érintetteket, nézzék át, hogy a régi honlapon mi szerepel róluk, különös tekintettel az elérhetőségekre, hogy azok az újon jól jelenjenek meg.

Július 1-jén sikeresen és zavarmentesen elindult az új, jól strukturált, kényelmesen kezelhető oldal.

Barátságos színvilág a portálon.

Szemkímélő, ugyanakkor a szöveges részeknél könnyű olvashatóságú a színpaletta, „a türkizes, azúros árnyalatok a szatymazi határ júniusi látványára rímelnek”. A színpaletta kifundálója, a fejlesztés koordinátora Kémeri Attila volt.

– Profi csapat volt mögöttem: programozó, grafikus, webfejlesztő szakember, olvasószerkesztő, korrektor – mondta lapunknak. Hozzátette, a munkában sokat segítettek a polgármesteri hivatal, a plébánia és a művelődési ház munkatársai is. Megtudtuk, az oldal Barta Tamás kreatív stúdiójában alakult ki.

Már most erős, de tovább bővítik a helytörténeti, turisztikai részt, sok fotó és szöveg vár feltöltésre, van szerkesztés alatt. A weboldal dinamikus, bármikor módosítani tudnak bármely tartalmat, ezért arra bátorítanak mindenkit, jelezzék, ha hibát látnak, kiegészítést javasolnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában