Bombariadó az Árkádban

2021.08.18. 16:52

Friss: Elfogták a férfit, aki bejelentette, hogy bombát helyezett el az Árkádban

Délután érkezett az információ, miszerint bombariadó van szeged egyik populáris bevásárlóközpontjában. Rendőrök vonultak a helyszínre, kiürítették az épületet, majd néhány órán belül elfogták a férfit, aki a hamis bejelentést tette.

delmagyar.hu

Forrás: police.hu

Fotó: police.hu

Friss: A police.hu információi szerint a szegedi rendőrök két órán belül elfogtak egy 58 éves férfit, aki bejelentette, hogy egy bombát helyezett el egy helyi bevásárlóközpontban.

16 óra 11 perckor egy utcai telefonfülkéből érkezett bejelentés, hogy egy szegedi bevásárlóközpontban bomba fog robbanni. A kiérkező rendőrök az áruház területét kiürítették, majd megkezdték az épület átvizsgálását.

Az elvégzett adatgyűjtések eredményeként rövid időn belül látókörbe került a feltételezett elkövető, akit a helyszín közelében – miközben az eseményeket figyelte – elfogtak az egyenruhások.

Forrás: police.hu

A férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van, ellene közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt indult eljárás.

Korábban írtuk:

Olvasónktól érkezett a hír, hogy bombariadó miatt kiürítették az Árkádot.

Több rendőrautó is felsorakozott a bevásárlóközpont előtt. Forrás: Olvasói fotó.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya megerősítette az információt, hozzátették, hogy közveszéllyel fenyegetés miatt érkezett hozzájuk bejelentés. Pillanatnyilag is vizsgálják az esetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában