Makó

2021.09.14. 12:30

Igényelhetők az ingyenjegyek

Hétfő óta érhető el a netes felület, ahol regisztrálni lehet az ingyenes fürdő- vagy mozijegyekre, melyeket az önkormányzat kárpótlásként ajánlott a város polgárainak, mert idén elmaradt a Hagymafesztivál.

Munkatársunktól

20200303 Makó Makó hagymatikum fürdő Képen: Makón, a Hagymatikum Gyógyfürdőben Fotó: Török János TJ Délmagyarország DM

Fotó: Török János

A www.infopontmako.hu/ingyenes oldalon lehet jelentkezni. Barna Gábor, a városmarketing-iroda vezetője elmondta, a jegyeket szerdától lehet igényelni és december 15-ig nyitott a lehetőség.

Naptár mutatja, mely napokra lehetséges a foglalás.

A két ingyenjegy közül választani kell, de az egyszerűség kedvéért az oldalt úgy alakították ki, hogy egy-egy család akár közösen, mindenki számára egy igényléssel hozzájuthat a jegyekhez.

Ezeket vagy kinyomtatva, vagy az okostelefonon felmutatva lehet a bejáratnál felhasználni.

Barna Gábor arra kérte az online hozzáféréssel nem rendelkezőket, hogy az adminisztrációhoz kérjék családtagjaik, barátaik segítségét, de az infopont munkatársai is készek közreműködni. Zsámboki Erika, a Hagymaház divízióvezetője azt is javasolta, hogy regisztráció előtt mindenki válassza ki, mely filmet szeretné megnézni. A Hagymatikumot vezető Lajtosné Papp Noémi pedig azt közölte, hogy a jegyekkel a szauna nem, de minden működő medence igénybe vehető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában