Makó

2021.11.15. 16:42

Iskolákat ajándékozott meg Váll-Ker Kft.

Kupakgyűjtőt, szemétgyűjtő edényt és hegesztéshez való sablonokat ajánlott fel a Váll-Kert Kft. három makói oktatási intézménynek. A cég karácsony előtt további jótékonysági akciókat tervez.

Szabó Imre

Fotó: Szabó Imre

Három iskolát ajándékozott meg hétfőn a makói Váll-Ker Kft. olyan egyedi termékekkel, amelyeket a cég dolgozói készítettek, külön az intézmények kérésére. A Szent István Egyházi Általános Iskola, azaz a Szignum az intézmény címerével ékesített kupakgyűjtőt, a Makói Általános Iskola öt szemétgyűjtő edényt, a Návay-iskola pedig olyan sablonokat kapott, amelyeken a hegesztést tanuló diákok gyakorolhatnak. A három iskola képviselői az értékes ajándékokat a gyár Honvéd utcai telephelyén, személyesen vették át és köszönték meg. A társaság egyébként több oktatási intézménnyel ápol jó kapcsolatot, némelyiknek gyakorlati képzőhelyet is biztosít.

A Váll-Ker Kft. ügyvezetője, Nagy Mihály az ünnepségen elmondta,

fennállásuk óta, azaz 29 éve rendszeresen támogatják a várost, annak intézményeit és a helyi civil szervezeteket.

 

A három iskola képviselői a gyár parkolójában vehették át a nekik szánt ajándékokat. Fotó: Szabó Imre

Felidézte, hogy idén az önkormányzatnak már készítettek szemétgyűjtőket, a roma önkormányzatnak egy kandallót ajánlottak fel, amit aztán ők kisorsoltak, a bogárzói római katolikus templom tornyára pedig egy új fémkeresztet készítettek. A cég idén 40 százalékos árbevétel-növekedést ért el, ezért úgy gondolták, további jótékonysági akciókkal is előállnak még karácsonyhoz közeledve, az év végéig. Azt, hogy pontosan mivel, azt azonban egyelőre nem árulták el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában