A szociális ágazat dolgozóit köszöntötték

2021.11.10. 20:13

Kilencen kaptak polgármesteri dicséretet Csongrádon

Bedő Tamás polgármester a Szociális Munka Napja alkalmából rendezett ünnepségen mondott köszönetet a szociális ágazat dolgozóinak a város nevében.

Munkatársunktól

Csongrád, Szociális Munka Napja ünnepség. Bedõ Tamás polgármester, Mészáros Imréné gondozónõ, Szociális Díjat kapta. Fotó: Majzik Attila

– Az elmúlt időszak komoly kihívást jelentett a szociális ágazatban dolgozóknak, fizikailag, szellemileg, mentálisan egyaránt. Ők azok, akik az egészségügyi dolgozók mellett a Covid-vírussal és annak következményeivel leginkább találkoztak – mondott köszönetet a város lakói nevében is Bedő Tamás polgármester a Szociális Munka Napja alkalmából rendezett ünnepségen.

A város nevében mondtak köszönetet a dolgozóknak. Fotó: Majzik Attila

Idén kilencen, Csobán Zoltán Lajosné kisgyermeknevelő, Sajó Margit vezető ápoló, Bencsik Szilvia gondozónő, Dudás Evelin szociális munkatárs, Varga Éva közösségi gondozónő, Szólik-Szalkai Beáta esetmenedzser, Pap Istvánné gondozónő, Bárdos Edit gondozónő és Kuruczné Kovács Franciska terápiás munkatárs kapott polgármesteri dicséretet.

A város Szociális díját ebben az évben Mészáros Imréné gondozónő vehette át. Az idén júliusban nyugdíjba vonult gondozónő hosszú pályafutása alatt a szociális terület több részén is tapasztalatokat szerzett: dolgozott szociális otthonban, idősek klubjában, betegápolóként és területi gondozóként is. Kollégái véleménye szerint példaértékű az idősek, gondozottak iránti elhivatottsága, szeretete. Mindennapi munkája során mindig arra törekedett, hogy a rá bízott feladatokat maximálisan elvégezze. Emellett mindenkihez volt egy kedves szava, jó érzéssel töltötte el, ha látta egy-egy gondozott arcán a mosolyt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában