Helyi közélet

2021.12.20. 19:40

Értéktárba került a Makó Budo klub

Márton Imre, a Makó Budo Klub elnöke hétfői sajtótájékoztatóján büszkén számolt be arról, hogy a sportegyesület tevékenysége bekerült a makói értéktárba, s mint ilyen, szerepel a város kincseit bemutató, nemrég megjelent kötetben is.

Szabó Imre

Forrás: Szabó Imre

A sajtótájékoztató fő témája persze nem ez volt, hanem az év összegzése és az idei szezon legeredményesebb versenyzőinek bemutatása. Mint elhangzott, az ezért járó díjakat hagyományosan az évzáró gálaműsoron szokták ünnepélyesen átadni, most azonban ezt nem tudták megrendezni – edzéseken került sor rá. 

A díjazottakat a szakosztályok ajánlásai alapján Gera József elnökségi tag, Földesi Csaba alelnök és Márton Imre elnök választotta ki. Elismerésben részesültek: Antal László (ökölvívó), Konti Ador (kick boksz), Körömi Ábel (ökölvívó), Majoros Máté (aikido), Makó Tamás (kick boksz), Szabó Gergő (taekwon-do), Vass József (rekreáció), 

Márton Imre azt is elmondta, hogy a járványhelyzet miatt a legtöbb szakosztály csak korlátozottan tudott működni. A tiltó rendelkezések legnagyobb vesztese az aerobic szakosztály volt, akik csak szeptemberben kezdhették újra az edzéseket, azaz egy év szünetet kellett tartaniuk – ugyanakkor az ökölvívók szinte folyamatosan tudtak edzeni, ráadásul a szakszövetség szinte a teljes versenynaptárat lebonyolította. Így a bokszolók lehettek a legaktívabbak idén. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában