Hirdetés

2021.12.11. 08:00

KOCKAFÁNKOK MÁR VÁSÁRHELYIEKNEK IS – GYERE, ÉS KATTANJ RÁ!

Gurulj át Szegedre, ahol most vásárhelyi lakcímkártyád 10% kedvezményt ér a TheBox Donut Kelemen utcai fánkozójában.

delmagyar.hu

Most, hogy a tram-train összeköti Szeged és Hódmezővásárhely belvárosát, vásárhelyiként is bármikor megkóstolhatod a Mars térről már régóta jól ismert kockafánkokat, hiszen a TheBox Donut Kelemen utcai üzlete épp a belvárosi megállóban található.

Nincs más dolgod, mit lepattanni a tram-trainről, beugrani a fánkozóba és felmutatni lakcímkártyádat, amely egészen december végéig 10% kedvezményt jelent vásárlásod értékéből.

Még nem hallottál a TheBox Donutról és híres kockafánkjairól? Akkor épp itt az ideje, hogy megkóstold – ráadásul kedvezményesen – és elcsábulj. Valódi ízek, gondosan összeválogatott prémium alapanyagok, 100%-os mogyoróolajban sült fánkok ízfokozóktól mentes, főzött krémekkel, házi lekvárokkal. Mindez belga Callebaut csokoládéba mártva és különleges feltétekkel díszítve. Nem véletlen a szlogenjük sem. Kockafánk – fánk másképp.

Ráadásul a karácsonyi hangulatot fokozva igazi klasszikus ízekkel bővül az egyébként is széles választék, így az alap mogyorókrémes Hazelnut, málnás-fehércsokis Raspberry, vaníliakrémes-kókuszos Coco White vagy csokikrémes Brownie Boom ízek mellett decemberben megkóstolhatjátok a limitált kiadású Flódni, Eszterházy, Meggyes-mákos, Gerbaud és Gingerbread fánkokat is.

 

 

Lepd meg a családot vagy a barátokat, vigyél kockafánkot haza is, hiszen különböző tematikus díszdobozokat is választhatsz, így szülinapra, névnapra, babaváróra, randira vagy csak úgy szuper és egyedi ajándékötlettel édesítheted meg a mindennapokat. Vigyázz, már az illata is függőséget okoz! A villamoson hazafelé ne nyitogasd a boxodat, inkább vigyél magadnak az útra is, és arasd le a babérokat otthon.

 

Szeged, Kelemen utca 4.

Nyitvatartás:

Hétfő-csütörtök: 8:42–18:42

Péntek-szombat: 8:42–19:42

Vasárnap: 8:42–18:42

 

Szeged, Mars tér 16.

Nyitvatartás

 mindennap 7.42-19.42-ig.

 

Kockára fel!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában