Farsangoló a mesék birodalmában

2022.02.28. 12:00

A gyerekeket is bevonták a műsorba az algyői farsangon – Galéria

Interaktív mesés koncerttel búcsúztatták a telet vasárnap az algyői gyerekek, akik Micimackóval, Elza királynővel, a Mikulás manójával és Julien királlyal is találkozhattak a Faluházban. A Pesti Zenés Színpad előadásában a Farsangoló a mesék birodalmában című előadást tekinthették meg szüleikkel.

K.A.R.

Molnár Adél, a programot szervező Gyevikult Nkft. munkatársa lapunknak elmondta, a műsorban gyerekdalok és a legnépszerűbb mesék énekei csendültek fel, így például a Vuk, a Micimackó és a Hupikék törpikék éneke. Emellett hallathatóak voltak Gryllus Vilmos dalai is, az előadást pedig óriásbábok színesítették – tette hozzá.

Megjegyezte, a művészek a gyermekeket is bevonták a műsorba, így kellékek és jelmezek segítségével a dalokhoz kapcsolódó szerepeket játszottak az életnagyságú mesefigurákkal. Előkerült a csörgő, a cintányér és a kasztanyetta is. Molnár Adél kiemelte, a vállalkozó kedvűek a színpadon is megmutathatták rátermettségüket.

A Gyevikult Nkft. arra kérte a szülőket, hogy gyermekeik jelmezben érkezzenek a vasárnapi mulatságra, ugyanis az előadás után egyenként felmentek a színpadra és bemutatták maskarájukat. Így láttunk például hercegnőt, baglyot, méhecskét, unikornist és kalózt is. Minden gyermek ajándékot kapott a szervezőktől a pompás öltözékéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában