Helyi közélet

2022.06.30. 11:43

A bútorgyárban tartott fórumot Ulbert Mónika

S. Z.

Fotó: Karnok Csaba

Ulbert Mónika, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje és Vas Ár­­pád, a Faktum Bútor Kft. ügyvezetője a bútorgyár munkatársainak tartott fórumot tegnap a gyár területén. 

A polgármesterjelölt bemutatkozásában kiemelte: személyesen is sokat köszönhet a lakóházukhoz közeli üzem munkatársainak, mert számos esetben segítettek az elmúlt csaknem két évtized alatt. Kiemelten fontosnak tekinti mind a vállalkozásbarát környezet kialakítása, mind pedig az „újszentiváni üvegzseb” antikorrupciós programjának megvalósítását. Ennek egyik hozadéka lehet például, hogy minél sikeresebbek legyenek a település vállalkozásai, így a bútorüzem is. 

A pályázati menedzsment területén szerzett tapasztalataival minden segítséget meg kíván a jövőben adni a fejlesztési projektekhez. 
Ulbert Mónika arról is be­szélt, hogy a legfontosabb fel­­adatának a falu békéjének megteremtését tekinti, ami alapvető a helyben működő üzemek, vállalkozások sikerének vonatkozásában is, hiszen nem mindegy, hogy milyen hangulatban telik a munka- és a szabadidő Újszentivánon. 

Az országos hírverést ka­pott, szentiváni gyűlöletkampányban a pozitív kommuni­kációt választottuk, ami a ha­­talmas ellenszélben is elérte, hogy szelídüljön a falu közbeszédének hangneme – jelentette ki a polgármesterjelölt. 

Újszentivánon vasárnap lesz az időközi választás, ahol a település polgármesteréről és a képviselő-testület tagjairól is döntenek majd. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában