Helyi közélet

2022.09.05. 15:43

Tanszereket gyűjtenek a rászoruló diákoknak

delmagyar.hu

Fotó: Picasa

A tanév kezdetével idén is elindította tanszergyűjtő akcióját az SZTE Alma Mater. A használt, de jó állapotban lévő iskolai felszereléseket két helyszínen, a Honvéd téri épület portáján, illetve a Somogyi-könyvtárban lehet leadni. 

„Vannak otthon jó állapotban lévő, de már felesleges tanszereid? Ne dobd ki őket, másoknak még jól jöhetnek” – áll az idei tanszergyűjtés felhívásában. A gyűjtésre iskolatáskát, ceruzákat, tollakat, füzeteket, tolltartókat, festékeket, ecseteket, ollókat, hegyezőket, radírokat, tisztasági csomagokat, tornafelszereléseket, őszi és téli cipőket várnak a szervezők. 

A beérkező adományokat az Elszalasztott 1000 év KHE juttatja el az alsóvárosi és a kiskundorozsmai tanoda rászoruló gyermekei részére. A gyűjtés szeptember 9-ig tart. A gyűjtőpontok a Somogyi-könyvtár Dóm téri épületének ruhatára, ahol nyitva tartási időben fogadják az adományokat, valamint a Honvéd tér 6. szám alatt található SZTE Alma Mater iroda, ahol a Vitéz utca felőli oldalon található porta melletti gyűjtődobozba várják a felajánlásokat hétköznaponként 8 és 20 óra között. 

További információ az [email protected] e-mail címen vagy a +62/ 546-775-ös telefonszámon kérhető. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában