Díjazták a legjobb jelmezeket is

2022.11.02. 16:40

Vadmotoros szellemlovasok versengtek Dorozsmán - fotók

A tavalyi siker után ismét halloween-napot rendeztek október 31-én Kiskundorozsmán, a Petőfi Sándor Művelődési Ház udvarán Topor Ágnes és Kernács Éva kezdeményezésére.

Kiss Anna

Több százan bújtak rémisztő jelmezbe Kiskundorozsmán. Fotó: Kerekes Balázs

A tavalyi siker után ismét halloween-napot rendeztek október 31-én Kiskundorozsmán, a Petőfi Sándor Művelődési Ház udvarán Topor Ágnes és Kernács Éva kezdeményezésére. Igazán rémes volt a hangulat a településrészen, ahol vadmotoros szellemlovasok is versenyeztek, a nyeregben pedig Dorozsma legfiatalabb lakói ültek, akik kis motorokkal és lábbal hajtható biciklikkel „száguldoztak".

Díjazták a legjobb jelmezeket is, a zsűri a nézőközönség volt, így az nyert, aki a bemutatkozása után a legnagyobb ovációt kapta. A legrémisztőbb jelmez a gyerekeknél a kicsi múmia lett, melyben Murka Liliána bújt meg, míg a felnőtteknél hajszálnyival előzte meg Pál Emese főgonosza Túri Annamária halott menyasszonyát. 

Emellett folyamatosan részt vehettek a gyerekek különböző játékokon, például kalózkiképzésen, a legügyesebbek cukrot, csokit és finom gyümölcsöket kaptak. Idén először a vetélkedők után a fiatalok a szüleikkel közösen rémisztő felvonulásra indultak, útközben pedig nyalánkságokat gyűjtöttek a Stop Cukrászdában, a Kosár zöldség-gyümölcs üzletben, valamint a magánházaknál is.

A rendezvény fő támogatója Ruzsa Roland önkormányzati képviselő volt, aki elmondta, ezekben az időkben nagyon fontos az együttműködés és az összetartozás, Kiskundorozsma legfőbb erőssége pedig mindig is a közösségépítésben rejlett. A képviselő ígéretet tett arra, hogy jövőre is folytatják, hagyománnyá szeretnék tenni a halloweeni programot. Az eseményen részt vett Mihálffy Béla, a térség országgyűlési képviselője is, aki örömét fejezte ki annak kapcsán, hogy idén csaknem kétszer annyian vettek részt a rendezvényen, mint tavaly.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában