Tizenhét éve támogatják a vérellátó szolgálatokat

2023.02.23. 08:20

Kedvezményes fürdőbelépők véradóknak

Munkatársunktól

Népszerű a véradók körében a kedvezményes fürdőjegy Mórahalomra. Illusztráció: Karnok Csaba

Évente 120 ezer fürdőbelépőt ajánl fel véradók számára a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő. Berta Zsolt értékesítési és marketingvezető a Móra-Net Televíziónak elmondta, tizenhét éve, 2006 óta támogatják a vérellátó szolgálatokat és a véradók körét.

Magyarországon a mórahalmi fürdő volt az első, amely ezt a felajánlást megtette. Azóta nagyon sok véradónak tudtunk pihenési, regenerálódási, kikapcsolódási lehetőséget biztosítani a fürdő szolgáltatásai által. Ez is hozzájárul az egészséges életmódhoz, ahhoz a szemlélethez, amelyet a vérellátó is magáénak tudhat 

– mondta.

Kezdetben ingyenes fürdőjegyeket kaptak a véradók, de a megváltozott gazdasági körülmények miatt jelenleg 50 százalékos kedvezményt biztosító belépőket adnak, ezekkel 2200 forintért vehetők igénybe a fürdő szolgáltatásai. Először a szegedi vérellátóval alakult ki az együttműködés, de ma már a pécsi és a Közép-magyarországi régió, Budapest vonzáskörzete is részesül a kedvezményes jegyekből. A belépők felhasználásának módja is változott az elmúlt években. Amióta bevezették a mórahalmi turisztikai kártyarendszert, ehhez kapcsolják a kedvezmény igénybevételét. A véradó kap egy kupont, amely igazolja, hogy megjelent a véradáson, a turisztikai kártyát pedig egy egyszerű, ingyenes regisztráció után a telefonján tudja tárolni. A kártyához tartozó QR-kódot és a kupont kell bemutatni a fürdő pénztáránál, így jogosult a kedvezmény igénybevételére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában