Szeged

2023.05.10. 20:09

Vízvezeték-rekonstrukciós munkálatok a Bakay Nándor utcában

delmagyar.hu

A Szegedi Vízmű vízvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez a Bakay Nándor utca, Mura utca és Huszár utca közötti szakaszán. A munkálatok során 2023. május 15-től kell ezen a szakaszon útlezárásra és forgalomelterelésre számítani.

Forgalmi változások, korlátozások:

A Bakay Nándor utcának a Mura utca és Huszár utca közötti szakaszát részlegesen lezárják a forgalom elől. A közlekedés az érintett útszakaszon egyirányú lesz a Vásárhelyi Pál utca irányából a Belváros felé vezető irányban, kivéve a tömegközlekedést, a buszok és a trolik továbbra is mindkét irányban közlekedhetnek.

A Teréz utcából és a Vasas Szent Péter utcából érkezők csak balra (a Belváros irányába) kanyarodhatnak, illetve a Bakay Nándor utcából – a munkálatoktól függően – nem mindig lehet majd ezekbe az utcákba lekanyarodni, ezekben a kereszteződésekben időszakosan teljes lezárás is lehet.

A munkálatok által érintett útszakaszt az arra közlekedők a környező utcákban (Mura u. – Rigó u. – Huszár u., illetve a másik irányból a Boros József u. – Csemegi u.) útvonalon kerülhetik ki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában