Helyi közélet

2023.07.29. 17:30

Augusztusban ismét járja Csongrád-Csanádot a kormányablakbusz

Hosszabb kihagyás után augusztustól újfent lesz lehetőségük a kistelepüléseken élőknek helyben intézni ügyeiket, ugyanis újra járja a vármegyét a kormányablakbusz.

Varga Anna

Ismét helyben intézhetik ügyeiket a kistelepüléseken élők. Illusztráció: Nagy Norbert

Augusztus elsején öt településen lesznek elérhetőek a kormányablakbusz szolgáltatásai. Reggel 8-tól 10 óráig Derekegyházon a Dr. Brusznyai Árpád Művelődési Háznál várják a lakosokat. Ezt követően 10.30 és 12.30 között Nagymágocson, a polgármesteri hivatal előtti parkolóban, majd 13 és 14 óra között az árpádhalmi önkormányzat parkolójában fogadnak ügyfeleket. Onnan a jármű Fábiánsebestyénre megy, 14.30 és 15.30 között a háziorvosi rendelő előtti parkolóban lesz, végül 16 és 17 óra között az eperjesiek intézhetik ügyeiket a járműben a polgármesteri hivatal parkolójánál.

Augusztus 2-án Szegváron, majd Nagytőkén, 3-án Tömörkényen, Csanyteleken és Csongrádon lehet ügyeket intézni a kormányablakbuszban. Utóbbi helyszínen a Kőrös-Toroki Napokon várják a lakosságot, a rendezvény mindegyik napján.

Mint ismert, a kormányablakbuszokban – többek között – az alábbi ügyek intézésére van lehetőség: személyi igazolvány igénylése, lakcímváltozás bejelentése, jogosítvány ügyintézés, parkolási igazolvánnyal kapcsolatos ügyek, diákigazolvány igényléséhez szükséges NEK-adatlap felvétele, útlevél igénylése és ügyfélkapu regisztráció.

A kormányablakbusz részletes menetrendje ITT található.


 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában