A születésnapot tortával ünnepelték és a Cimbaliband koncertjével

2023.08.17. 14:20

Ötéves a Szeretem Vásárhelyt Egyesület

Kovács Erika

Az egyesület a jövőt tervezi. Fotó: Kovács Erika

Öt évvel ezelőtt alakult meg a Szeretem Vásárhelyt Egyesület. Azóta több mint 200 programmal várták a vásárhelyieket. A születésnapjukat szerdán ünnepelték meg.

Nagyon virágzó és termékeny öt évet tudunk magunk mögött, amire méltán lehetünk mi, magunk és Hódmezővásárhely is büszke. Öt év alatt több mint 200 programot szerveztünk, amelyek mind nagy érdeklődésre tartottak számot. Bár sok támadás is ért bennünket, azt nem lehet elvitatni, hogy új színt, új irányt, új stílust teremtettünk Hódmezővásárhely életében

 – mondta Juhász Tünde, az egyesület egyik alapítótagja, elnökhelyettese. Kiemelte, 12 különböző temperamentumú, munkásságú, múltú ember fogott össze 2018-ban, hogy valami újszerűt hozzanak létre Hódmezővásárhelyen.

Az öt év alkalmas a visszatekintésre, de az egyesület a jövőt tervezi.

Az egyesületet azért is alapítottuk, hogy a híres Vásárhelyi életérzést visszahozzuk a városba. Látjuk, hogy nagyon sok kezdeményezésünk, kreatív programjaink ötleteket adnak a városvezetésnek a saját programjaikhoz

 – emelte ki Walterné Böngyik Terézia, a szervezet elnöke. Arról is beszélt, hogy a város végzős diákjaival közösen egy több hónapig tartó rendezvénysorozatra készülnek, amelynek célja a határon túli kapcsolatok erősítése.

Az ünnepségre, a hagyományok szerint, idén is Gyuris László cukrászmester készítette el az egyesület tortáját, ami pisztáciás, mascarponés és málnás ízeket is felvonultatott, majd a Cimbaliband együttes koncertezett.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában