Karácsony

2023.12.22. 09:54

Bohócdoktorok segítettek csokicsomagokkal

Varga Anna

Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Az ünnepeket kórházban töltő kisgyermekeket segítettek mosolyhoz a Bohócdoktorok, mégpedig szeretetcsoki csomagok jóvoltából, amelyeket még karácsony előtt eljuttattak a kórházakba, klinikákra. A csomagokat gyermekek szeretetüzenetei és rajzai tették személyesebbé. A Szeretetcsokikból a nagybeteg kicsik mellett a szakdolgozó személyzetnek is jutott.

Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Rácz Anett a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője azt mondta, hogy a Szeretetcsoki jótékonysági összefogás ad lehetőséget arra, hogy a gyermekeket gyógyító intézményekbe ezernyi örömöt okozó finomságok bekerülhetnek. A csokiadományok segítik a betegségből felépülőket, illetve az orvosokat, nővérkéket, a szakdolgozókat is picit jobb kedvre derülni. A Bohócdoktorok nem csupán karácsony előtt, hanem egész évben rendszeresen visznek gyermekkórházakba csomagokat, hogy örömöt szerezzenek a lábadozó gyerekeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában