Helyi közélet

2023.12.26. 20:34

Egy rászoruló vajdasági kislányt lepett meg az önkormányzati képviselő

Ifjúsági ágy, könyvek, édesség, gyümölcs, tartós élelmiszer is lapult a Hódmezővásárhelyről érkező csomagban.

Delmagyar.hu

Fotó: Horváth Zoltán Facebook-oldala

Csodálatos meglepetést szerzett karácsony előtt egy vajdasági kislánynak Horváth Zoltán önkormányzati képviselő. A városatya erről közösségi oldalán számolt be.

Azt írta, nemrégiben Péterrévén találkozott a kislánnyal és az anyukájával, akik kedvesen beinvitálták szerény otthonukba. Azt látta, hogy igencsak mostoha körülmények között élnek, s úgy érezte, az ünnepekben nagyon jól jönne nekik a segítség. Azonnal a tettek mezejére lépett.

Larissza egy végtelenül intelligens és céltudatos gyerek, akiről azonnal az én kis Zselykém jutott eszembe. Nagyon nehéz körülmények között élnek, ezért vittem neki egy ifjúsági ágyat, könyveket, édességet, gyümölcsöt, tartós élelmiszert. Ezt nem azért írom le, hogy én mit csináltam, hanem azért, mert a kislány nem az édességel, gyümölccsel, ággyal foglalkozott, hanem azonnal a könyveket kezdte bújni. Remélem, mindig ilyen életvidám és tudásra vágyó marad 

– fogalmazott Horváth Zoltán.

Olvasható a Promenad24 oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában