Helyi közélet

2024.03.28. 18:22

Újraindul Kiskundorozsmán Ruzsa Roland

Elindul a júniusi önkormányzati választásokon Kiskundorozsma jelenlegi képviselője, Ruzsa Roland. A képviselő ezt csütörtökön jelentette be a dorozsmai művelődési ház előtt, ahol ott volt Mihálffy Béla országgyűlési képviselő és Fülöp László a kormánypártok szegedi polgármesterjelöltje is.

Suki Zoltán

Folytatná a munkát a képviselő. Fotó: Gémes Sándor

Fotó: Gemes Sandor [email protected]

 

Két évvel ezelőtt ugyanezen a helyen, a kiskundorozsmai Dísz téren jelentettük be, hogy elindulok az önkormányzati választáson. Az azóta eltelt két év munkával telt

 – kezdte sajtótájékoztatóját csütörtökön Ruzsa Roland.

Az önkormányzati képviselő elmondta, hogy az elmúlt időszakban számos civil szervezet, magánember és egyesület kereste meg azzal, hogy az a munkát, amit az elmúlt két évben végzett, folytatni kell.

Én ezen nem is gondolkoztam, hiszen aki ismer engem, az tudja, hogy Kiskundorozsma a szívügyem, nagyon fontos nekem a helyiek élete, ezért mindenképpen szeretném folytatni a munkát és megőrizni Kiskundorozsma értékeit. Ezért most bejelentem, hogy elindulok a június 9-i önkormányzati választáson, és mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy sikerrel szerepeljek

 – jelentette ki Ruzsa Roland.

A képviselő egyúttal megköszönte Mihálffy Béla országgyűlési képviselő támogatását, és azt mondta, hogy bízik a jövőbeli együttműködésben is.

Mihálffy Béla pedig arról beszélt, hogy az ő önkormányzati képviselője Ruzsa Roland, aki kiváló munkát végzett az elmúlt két évben, és teljes mellszélességgel támogatja az önkormányzati választáson.

Ott volt a sajtótájékoztatón a kormánypártok szegedi polgármesterjelöltje is. Fülöp László elmondta, azt szeretné, ha június 9-én mindenki elmenne szavazni, és Ruzsa Rolandot támogatná a szavazatával.

A sajtótájékoztató után Ruzsa Roland, Mihálffy Béla és Fülöp László elbeszélgetett a helyiekkel, akik támogatásukról biztosították a képviselőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában