Helyi közélet

2024.04.11. 10:24

Botkáné Kovács Henriett és Szél István is képviselőjelölt Hódmezővásárhelyen

Ismertté vált a hódmezővásárhelyi Fidesz-KDNP teljes képviselő-jelölti csapata, az utolsó két jelöltet is bemutatták a jelölőszervezetek a Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezete közösségi oldalán.

Kovács Erika

Az utolsó két jelöltet is bemutatták a jelölőszervezetek a Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezete közösségi oldalán.

Botkáné Kovács Henriett több mint 27 éve dolgozik tanítóként, három éve igazgatóként a Varga Tamás Általános Iskolában. 

Pályám kezdete óta diákok ezreivel és családjaival kerültem kapcsolatba, azóta látom az itt élő családok mindennapi életét, ismerem az őket foglalkoztató kérdéseket. Hiszek az együttműködésben, a közösség erejében. Azért indulok a választásokon, mert Tabán városrész képviselőjeként is szeretném segíteni az itt élő embereket, mindennapi problémáik megoldásában

 – mondta. 

Szél István családapa, gazdálkodó, elkötelezett lokálpatrióta. 2010-től Székkutas polgármestereként szolgálta az ottani közösséget, ahonnan idén köszön el.

Feleségemmel három csodás fiúgyermeket nevelünk az „elhíresült” Bercsényi utcában. Erőss Zsolt hegymászó mondta egyszer: „Fontos, hogy céljaink és eredményeink legyenek, mégis fontosabb az, ahogyan elérjük azokat.” Azért indulok Hódmezővásárhelyen önkormányzati képviselőjelöltként az 5. választókerületben, mert Önökkel együtt szeretném elérni, hogy a Csúcs és a Szabadság tér, valamint a susáni rész is jobb hely legyen. Ez a célom, a kérésem pedig az, hogy az eredményeink és sikereink legyenek közösek

 – közölte.

A Fidesz-KDNP képviselő-jelölti csapata tehát teljessé vált: Benkő Zsolt, Botkáné Kovács Henriett, Nagy Gyöngyi, Nagy Enikő Diána, Markó Csaba, Szabó Ákos, Szeibel Máté, Szél István, Rácz Viktor és Ozgyin Balázs.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában