280 négyzetméteren gépek, kézi súlyzók és lapsúlyok

2024.05.21. 20:09

Megnyílt a mórahalmi konditerem + Videó

Arany T. János

Bárki kipróbálhatta a nyitás napján új mórahalmi konditermet. Fotó: Török János

Megnyílt kedden délután a Mórahalom Fitness Centrum, Mórahalom új konditerme a focipálya melletti épületben. Az egybegyűlteket Piti Gergő, a Móra-Sport kft. ügyvezetője köszöntötte.  

Nagy társadalmi igény volt a konditeremre, amely igény meghallgatásra talált az önkormányzat részéről

 – mondta. 

A beruházás teljesen önkormányzati önerőből, 38 millió forintból valósult meg. A rendszer teljesen online, a regisztráció és a bérletvásárlás után QR-kódot kap telefonjára a felhasználó, azzal léphet be a terembe a beléptető kapun keresztül. A konditerem 280 négyzetméteres, 48 kondigép, 6 kardiogép, egykezes súlyzó kettőtől ötven kilóig és lapsúlyok másfél tonna összsúlyban állnak a vendégek rendelkezésére, ami egy ekkora város esetében kiemelkedő és valóban minden igényt kielégít.

 

A mórahalmi sportélet és sportot kedvelők számára ez egy jelentős esemény. Most nem rám kell nézni, bár én is próbálkoztam egyszer, talán sikerül újra rászánnom magam

 – kezdte Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere, majd komolyra fordítva a szót, köszönetet mondott a kezdeményezőknek és a mórahalmiaknak, akiknek az adójából megvalósult a konditerem.  

 

Az önkormányzat feladata, hogy lehetőséget teremtsen az ott élőknek, az oda költözőknek, hogy otthon érezzék magukat és ehhez a fitneszterem is hozzátartozik

 – mondta.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában