Szegedi hírek

2024.05.23. 15:30

Tiszta közterületeket szeretne a Fidesz és a KDNP képviselőjelöltje

A Fidelitas alelnökét indítja a Fidesz és a KDNP a szegedi 4-es választókörzetben. Juhász Viktor sok problémát lát a városban, egyebek mellett a szemetes közterületeket, de szerinte gond sok helyen a gyorshajtás is.

Suki Zoltán

A Fidelitas alelnöke vagyok Szegeden és a vármegyében is, itt ismerhettem meg a szegedi politikai életet részletesebben

 – kezdete lapunknak bemutatkozását Juhász Viktor, akit a kormánypártok a szegedi 4-es választókörzetben indítanak a június 9-i önkormányzati választáson.

Juhász Viktor: sokszor szembesülök azzal, hogy jobb is lehetne a város működése. Fotó: DM
Juhász Viktor: sokszor szembesülök azzal, hogy jobb is lehetne a város működése. Fotó: DM

Juhász Viktor elmondta, hogy falun született, 8 évvel ezelőtt költözött Szegedre. Gépészeti, majd informatikai tanulmányai után sem gondolta, hogy elhagyja a várost.

– A legerősebb kapocs, ami a városhoz köt, azok a barátaim. Általuk ismertem meg igazán a szegedi életet és rengeteg szép emléket köszönhetek nekik. A belváros szépségét és a helyi kulturális élet felfedezését, mind nekik köszönhetem, nélkülük nem lenne Szeged az otthonom – fogalmazott.

Juhász Viktor szerint azonban nincs minden rendben a várossal.

Sokszor szembesülök azzal, hogy jobb is lehetne a város működése. Akár ha egy szeméttel teli sarkot megpillantok, vagy egy hetek óta elkerített félbehagyott kiásott gödörrel találom szembe magam az utakon. Komoly probléma a parkolók hiánya és a közösségi terek rendezetlensége is. A játszóterek tisztasága elengedhetetlen, hiszen a gyermekeink nem játszhatnak olyan homokozóban, ami tele van mindenféle szeméttel. Az illegális szemételhelyezés sem egy megoldhatatlan probléma, gyors és hatékony fellépést igényel 

– sorolta a gondokat a képviselőjelölt.

Elmondta, hogy ezeken a problémákon mindenképpen változtatna.

– Ezeken felül probléma a lakóövezetekben a gyorshajtás is, amit megfelelő intézkedéssel mérsékelni kell. Zebrákat kell festeni, és fekvőrendőröket építeni, hogy biztonságos környezetet biztosítsunk az ott élők számára – tette hozzá Juhász Viktor.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában