Kísértetkastély a bábszínházban

2020.11.01. 13:48

Drakula is megelevenedett a színpadon

Kísértetkastéllyá változott a Kövér Béla Bábszínház egy estére szombaton Halloween alkalmából.

Munkatársunktól

Szeged 2020.10.31. Halloween alkalmából kísértetkastélyt csináltak a Kövér Béla bábszínházból fotó: Kuklis István Délmagyarország DM KI

Fotó: Kuklis István

A különleges látogatásra a Kamaraterem felől, a Feketesas utcában várták a közönséget, ahol máris rögtön borzalommal kezdődött a program: véres infúziós csőből csöpögő folyadékkal fertőtlenítették a kezüket. Az érdeklődők olyan, a nagyközönség előtt eddig elzárt terekbe juthattak be, ahová csak a bábszínészeknek van bejárásuk. Itt találkoztak minden féle rémbábokkal, csontvázakkal, öltözőkből kikandikáló más rémségekkel.

Rémségek kicsiny bábszínháza. Ijesztgették a közönséget szombat este a szegedi Kövér Béla Bábszínházban. Fotó: Kuklis István

– Azt gondoltuk, a felnőttek is hadd szórakozzanak gyerekként – mondta Kiss Ágnes, a társulat igazgatója. A rémségek után a színpadon is különlegesség várta a közönséget: a Barboncás Társulat előadása volt látható: UN-DEAD címmel az első magyar vámpírszínész életéről, Lugosi Béláról. Az előadás különböző bábtechnikák segítségével idézte meg a több mint 60 éve elhunyt Lugosi Bélát. A „haláli színjáték” kilenc izgalmas animált képben mutatta meg a színész életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában