Használt könyveket árusítanak a könyvtárban

2022.06.13. 17:58

Kiselejtezett kincsek között böngésznek

Tábori Szilvia

Kincsek között: folyóiratok, kötetek között lehet böngészni egész héten a könyvtárban. Fotó: Tábori Szilvia

Mintegy négyezer leselejtezett kötetet, illetve folyóiratokat kínál a hétfő délután indított könyvvásáron a Németh László Városi Könyvtár. Vélhetően a korábbi kiárusítások hírén felbuzdulva, ma délután 13 és 15:30 között harmincnál többen vásároltak, sokan halomba tornyozták a kiválogatott köteteket. De népszerűek a folyóiratok is. Lévai Irén éppen azért látogatott el délután a könyvtárba. Mint mondta: kifejezetten a lakberendezési újságok érdekelték, ilyen kedvező áron örömmel válogat. A térrendezésre szakosodott lapok közé azért becsúsztatott néhány autó-motor magazint családtagjainak.

A főként filmes, kertészeti és női újságok 50 és 200 forint közötti összegért vihetők haza. Rögtön az intézmény bejárata mögötti, balra nyíló pincében polcokra halmozott könyvek között fellelhető szép- és szakirodalom, valamint irodalomtudomány. 

A könyvtári állomány a tavalyi utolsó kiárusítás óta kiválogatott példányait kínálják potom áron: június 13-án és 14-én, hétfőn és kedden 400 forintért, szerdán és pénteken 300-ért,  június 18-án, szombaton viszont már 200 forintért. A könyvtár hétfőn 13 és 18 óra között, kedden, szerdán és pénteken 9 és 18 óra között, szombaton pedig 8-tól 12-ig tart nyitva. Június 16-án, csütörtökön viszont szakmai nap miatt zárva lesz az intézmény. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában