delmagyar.hu podcast

2024.02.01. 16:40

Délmagyar podcast: Vajon teremben is lehet böllérfesztivált rendezni?

Egy hét betegszabadság miatti kihagyás után ismét jelentkezik programajánló podcastunk. Timár Kriszta és Arany T. János újra belevetették magukat a következő napok eseményeinek böngészésébe, hogy önöknek már csak választani kelljen.

Timár Kriszta

A kultúra iránt érdeklődők például mehetnek az Agórába mesemondó versenyre, ahol óvodástól a felnőttekig minden korosztály megmérettetheti magát. De ha már kultúra: szombaton a Pick Arénában két előadást is játszanak a nagysikerű Dés-Geszti-Grecsó musical-ből, A Pál utcai fiúkból, a színházban pedig egy operett és egy Szabó Magda-darab lesz terítéken.

Szombaton átadják a megújult Bartók teret – ennek apropóján kollégáink röviden arról is elmélkedtek, milyen kritikus pontja van még a városnak, amelyre ráférne a ráncfelvarrás. De egy szombat esti esemény kapcsán beszélgettek arról is, miért érdemes a Szegedi Csillagvizsgáló eseményein részt venni, és az is szóba került, vajon egy böllérnapot meg lehet-e tartani egy művelődési ház nagytermében. Az ajánlott programok között szóba kerül még a szatymazi farsangoló, egy népviseletes bál és Hevesi Kriszta szexuálpszichológus jövő heti előadása is, illetve Arany T. János kollégánk azt is megpróbálja megtippelni, mely filmek kapnak majd idén Oscar-díjat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában