Helyi kultúra

2024.07.11. 08:00

Lada-BMW találkozó Csengelén - Galéria

Imre Péter Géza

A Lada-BMW találkozó mindig nagy siker Csengelén. Archív fotó: DM

Csengele egyik legnépszerűbb közösségi eseményét, a Lada-BMW találkozót rendezik meg szombaton a piactéren, immár 13. alkalommal. Az ötletgazda és főszervező Csányi Róbert tanyagondnok, aki mindkét márkát kedveli. 2020 óta segít neki, vesz le a válláról gondokat-terheket Makány Ákos, és idén is szerepel a programban újdonság – mondta el érdeklődésünkre Tóth Tibor polgármester. 

Archív Fotó: DM

A csengelei program 9 órakor kezdődik, amelynek gerincét a különböző tréfás és komolyabb vetélkedők adják, mint például a felni és lendkerék tartás, az autószépségverseny, de nem marad el a pörgés-forgás, füstölés vagyis a driftelés sem, ez a bemutató 16 órakor startol. Lesz tombola, légvár és vásári forgatag, a résztvevők pedig 17 órától vonulnak végig a falu utcáin, így azok is láthatják őket, akik nem tudtak elmenni a Lada-BMW találkozóra a piactérre.

 

– Olyan látványosság is megvalósul idén, amelyet a rendezők már régen szerettek volna a programba illeszteni, ez a bikinis, úgy is fogalmazhatunk, a szexi autómosás – árulta el Tóth Tibor. A nap utolsó negyedében 18 órakor kezdődik a grillparti, 21.30-tól tűzzsonglőr showt láthatnak a kilátogatók, utána jön 22 órától DJ Sterbinszky – az ő műsora tavaly az özönvízszerű eső miatt elmaradt –, 23 órától Nigel Blonde koncertje, az utolsó fellépő pedig éjféltől Dj Jaki lesz a szombati Lada-BMW találkozón. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában