Helyi kultúra

2022.08.15. 11:20

Tíz év kedvenceit hívják vissza az egészségnapra

Munkatársunktól

Idén jubilál a nagycsaládosok rendezvénye, a tizedik alkalomhoz érkezik a Makk Marci nemzetközi egészség- és sportnap. A szervezők úgy gondolták, hogy erre az alkalomra azokat a fellépőket hívják vissza, akiknek nagy sikere volt a korábbi években. Emellett azt is célul tűzték ki, hogy megmozgassák a csongrádiakat.

Nem csak bemutatni szeretnénk az egészséges életmódot, hanem azt is szeretnénk, ha az érdeklődők kipróbálnák, részt vennének a sportokban és megkóstolnák azokat az egészséges ételeket, amiket esetleg ők is be tudnak illeszteni az étrendjükbe

 – jelezte Erősné Szabó Mária, a Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesületének elnöke.

A jubileumi egészségnapot idén is az uszodában rendezik meg augusztus 20-án, ahol egész napos programmal várják az érdeklődőket. A mozogni vágyók a 9 órai megnyitó után rögtön egy nippon zengo edzésbe vethetik bele magukat, majd fitnesz és akrobatikus rock bemutató, valamint erős emberek versenye szórakoztatja a közönséget. A programok egy rövid ebédi utáni szieszta után folytatódnak, ekkor a gyerekeknek bűvészműsorral és a Csiga Duó koncertjével kedveskednek. A karate és step aerobic bemutatók után a nap fő attrakciója, a szegedi akrobatikus kosárlabdások produkciója következik, de nem maradhat majd el a gyerekek kedvence, a habparti sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában