Meccsek minden osztályban

2021.02.26. 09:51

Lassan már teljes lesz a megyei labdarúgás hétvégi programja

Ezen a hétvégén már a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok mindegyik osztályában rendeznek bajnoki mérkőzéseket. A megyekettőben teljes forduló jön, a hétvége pedig ma indul a megyeegyes őszi bajnok Makó szegedi mérkőzésével.

Vajgely Pál

20210220 Algyő Megyei I. osztály Algyő - Bordány labdarúgó mérkőzés fotó: Kuklis István Délmagyarország DM KI

Fotó: Kuklis István

Szombat délutánra kiegyenesedik a megyei I. osztály tabellája. Holnap ugyanis bepótolják mind a hat mérkőzést, amely után tiszta lappal vághatnak neki a csapatok a tavaszi szezonnak, hiszen ezeket a találkozókat még az őszi idényből pótolják a felek.Kezdésképp ma este villanyfényes meccsen fogadja az őszi bajnok Makót a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.

A listavezető eddig pontot sem veszített a bajnokságban, a téli felkészülés során pedig több NB III.-as csapattal szemben is helytállt.

A zöld mezes Algyőre újabb rangadó vár szombaton, ezúttal a Tiszasziget ellen. A Bordány számára pedig újból egy idegenbeli meccset tartogat a hétvége. Fotó: Kuklis István

Rangadó vár az Algyőre, amely bizonyára javítani szeretne a múlt heti botlását követően. Nem lesz azonban könnyű dolga, a Tiszaszigetet fogadják Podonyi Norbert tanítványai, márpedig ha ezúttal is pont nélkül maradnak, akkor lépéshátrányba kerülnek a dobogós helyekért vívott csatában.

Szomszédvári derbit rendeznek Mórahalmon, a hazaiak ha kapaszkodni szeretnének az élmezőnyhöz, mindenképpen nyerniük kell.

Szűcs Ró­­bert visszatér Hódmezővásárhelyre: igaz, ezúttal ellenfélként, hiszen új csapatával, a Csongráddal vizitál a HFC II.-nél, míg a Székkutas és a Kiskundorozsma is bemutatkozik idén.

A megyekettőben ez már az első teljes tavaszi forduló lesz. A listavezető Deszkre rangadó vár, hiszen a harmadik Makó II.-t fogadja, az üldöző Sándorfalvához pedig a Csanytelek lá­­togat.

A megyeháromban is teljes fordulót rendeznek, míg a megyenégyben két mérkőzést bonyolítanak le hétvégén.

Megyei I. osztály

Péntek

19 óra: Szeged-Csanád Gro­­sics Akadémia II.–Makó.

Szombat

14 óra: Szentesi Kinizsi–Kiskundorozsma, ContiTech-Apátfalva–Székkutas, Hódmezővásárhelyi FC II.–Csongrád-Kunság Aszfalt, Algyő–Tiszasziget, Mórahalom–Foliaplast-Bordány SK.

Megyei II. osztály

Szombat

10 óra: Mártély–FK 1899 Szeged (Tápén). 14 óra: Deszk–Makó II., Mindszent–Balástya, Sándorfalva–Csanytelek. 15 óra: Csengele–Üllés. 17 óra: St. Mihály–Zákányszék.

Vasárnap

14 óra: Földeák–Nagymágocs. Szabadnapos: Tömörkény.

Megyei III. osztály

Szombat

14 óra: Röszke–Fábiánsebes­tyén, Kistelek–Szegvár, Zsom­­bó–Újszentiván, Bordány II.–­­Szegedi Pázsit SE, Baks–Pusz­­tamérges.

Vasárnap

14 óra: Ruzsa–Öttömös. Szabadnapos: Csanádpalota.

Megyei IV. osztály

Homokháti csoport, szombat, 14 óra: Balástya II.–Tömörkény II., Dóc–Szatymaz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában