Csongrád-Csanád megye

2021.02.16. 14:17

Fogtündérek lehetünk egy kis futással

Jótékony célú „Fogtündér” futóversenyt hirdetett a Gyógyító Angyal Közhasznú Alapítvány azzal a céllal, hogy a kórházi ágy mellé vigyék a sürgősségi fogorvosi kezelést.

Munkatársunktól

A nevezésből befolyt összegből ugyanis egy hordozható fogászati egységet szeretnének vásárolni a szegedi gyermekklinika onkológiai osztályának, hogy a súlyosan beteg, kórházban kezelt, az intézményt elhagyni nem tudó gyerekek fogainak megmentését biztosítsák.

Ehhez járulhatunk hozzá 21, 10, 5 és 2 kilométer, vagy 500 méter teljesítésével. Az utóbbi két táv sétálva, biciklivel, rollerrel, babakocsival és futópadon is teljesíthető. Nevezni egészen március 10-éig lehet a www.fogtunder.gyogyitoangyal.hu oldalon.

A verseny március 20-áig, vagyis az egészséges száj vi­­lág­­napjáig tart, addig kell feltölteni az eredménybeküldő felületre is a teljesítményt. eredményhirdetés március 27-én lesz az alapítvány Facebook-oldalán, ahol egyébként minden fontos információ megtalálható a versenyről.

A teljesített távtól függetlenül minden nevező egy egyedi tervezésű exkluzív érmet kap ajándékba, amit a megadott magyarországi címre ki is postáznak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!