Intézményi felelősök Vásárhelyen

A vásárhelyi közgyűlés kinevezte a városi közoktatási rendszer átszervezésével megbízott intézményi felelősöket, akiknek június 30-én ér véget a munkájuk. Az újjáalakuló intézmények élére július 1-jétől megbízott igazgatók kerülnek.

Az intézményi felelősök szervezik a városi iskolarendszer átalakításával kapcsolatos valamennyi munkát, illetve előkészítik a 2007/2008-as tanévet, összeállítják az új tantestületeket és ellátják a beiskolázással kapcsolatos feladatokat. A megbízott felelősök: Árva László (Németh László Gimnázium és Általános Iskola és József Attila Általános Iskola), Juhászné Wolf Edit (Tornyai János Általános Iskola), Tóthné Kecskeméti Katalin (Tarjáni Általános Iskola és Szántó Kovács János Általános Iskola), Ménesi Sándor (Szent István Általános Iskola és Halmay Zoltán Sportiskola), Kocsis Tamás (Klauzál Gábor Általános Iskola, Kiss Lajos Általános Iskola és Móra Ferenc Külterületi ÁMK), Győri Sára (Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola), Vágó János (Péczely Attila Alapfokú Művészetoktatási Intézmény), Szabó Gáborné (Aranyossy Ágoston Általános Iskola), Ráczné Török Erzsébet (Kapcsolat Központ Nevelési Tanácsadó és Logopédia Intézményegység), valamint Debreczeni Magdolna (Kalmár Zsigmond Ipari Szakközépiskola és Szakiskola).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!