Két ittas, egy körözött személy Vásárhelyen

Három férfit állítottak elő a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei szombaton este. Közülük ketten ittasok voltak, míg egy fiatalember elfogását a bíróság rendelte el.

Delmagyar.hu

A sort a Mindszenti Rendőrőrs munkatársai kezdték, akik kora este a város külterületén igazoltattak egy kerékpárost, aki meglehetősen bizonytalanul haladt a kétkerekűjével. A 44 éves férfival alkoholszondát fújattak, ami igazolta, hogy a szegvári lakos meglehetősen sokat ivott, mielőtt útnak indult. Ellene szabálysértési eljárást kezdeményeztek a rendőrök.

Késő este a rendőrjárőrök egy 27 éves férfit a lakásáról állítottak elő, mivel elfogását a Csongrád Megyei Bíróság elrendelte. A fiatalember nem fizetett be egy pénzbírságot, a bíróság ezt változtatta át elzárásra. A rendőrök a Szegedi Fegyház és Börtönbe szállították.

A hajnali órákban a rendőrjárőrök Vásárhelyen igazoltattak egy helybeli 22 éves fiatalembert, aki szintén ittasan vezette járművét. Mivel a légalkohol teszt szerint bűncselekményi értékhatárt meghaladóan volt ittas, ezért vele szemben büntetőeljárás indult. A rendőrök a férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!