Képzőművészeti szimpózium

Hódmezővásárhely - Tizennegyedszer rendezik meg a képzőművészeti szimpóziumot Hódmezővásárhelyen november 4-étől 17-éig.

Munkatársunktól

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

A két hétig tartó szimpózium alatt a művészek minden napja alkotással telik, közben megismerik a város és vidékének kultúráját, hagyományait. A festők ezalatt saját egyéniségükön keresztül „szűrik meg" tapasztalataikat, élményeiket, és képeiket ezek alapján készítik el. A résztvevő hat vásárhelyi festőművész, valamint a szintén hat, a Sensaria Képzőművészeti Egyesület által delegált alkotók a következők: [namelink name="Balogh Gyula"], [namelink name="Bodor Zoltán"], [namelink name="Szabó Ábel"], [namelink name="Horváth Roland"], [namelink name="László Dániel"], [namelink name="Jakucs János"], [namelink name="Nagy Attila"], [namelink name="Sonkoly Tibor"], [namelink name="Kéri László"], [namelink name="Blaski Márta"], [namelink name="Bíró Botond"] és [namelink name="V. Nagy Nándor"] festőművész. Bázisuk a Virág utcai Alkotóház lesz. A szimpózium végeztével fejenként legalább 3 műalkotást adnak át, ajándékoznak Hódmezővásárhelynek, amelyekből a Tornyai János Múzeum beszámoló kiállítást rendez 2014-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!