Bűzölgő szemétdomb Mindszent közepén

Mindszent - Nem megfelelően használja néhány mindszenti a településen található szelektív hulladékgyűjtőt. A kukákat felfeszítették, kommunális hulladékkal töltötték meg. Ami már nem fér a konténerbe, melléteszik.

Antal Sándor

Az egyik szelektív hulladékgyűjtő sziget Mindszent központjában található. Mellette néhány méterre egy zöldséges áll. Az ott dolgozó nő elmondta, már hetek, hónapok óta mindennap nagyon büdös van. Szerinte nemrég valamilyen állati maradványt is beletettek a hulladékgyűjtőbe. A konténerekhez közel kerékpártároló is található.


A Horváth Gyula utcában sem jobb a helyzet, ott egy közkút mellett áll a szelektív hulladékgyűjtő sziget, de a látvány ugyanolyan, mint a város közepén.

 

Ronda látvány és iszonyatosan büdös a szelektív hulladékgyűjtő Mindszent központjában. A szerző felvétele

Ronda látvány és iszonyatosan büdös a szelektív hulladékgyűjtő Mindszent központjában. A szerző felvétele


[namelink name="Zsótér Károly"] polgármester korábban ígérte, fokozottan ellenőrzik a konténereket, hiszen általában éjszakánként töltik fel azokat. Egy ideig működött is a dolog, de mostanság megint sokan viszik oda az otthoni, kommunális hulladékukat. Akit elkapnak, hogy nem rendeltetésszerűen használja a szelektív hulladékgyűjtőt, akár 100 ezer forintos környezetvédelmi büntetéssel is sújthatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!