Eltávolítják az óriásplakátokat

A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület elnöke, Ádók János közleményt juttatott el lapunkhoz.

A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület elnöke, Ádók János közleményt juttatott el lapunkhoz, amelyben azt írja: Grezsa István önálló, független polgármesterjelölt kérésének eleget téve az általuk kihelyezett összes óriásplakátot eltávolítják. Cserébe azt kérik, szűnjön meg a Vásárhelyiek a változásért nevű Facebook-oldal.

– A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület határozott álláspontja, hogy Márki-Zay Péter polgármestersége soha nem tapasztalt megosztottságot hozott a vásárhelyiek közé, szakadék szélére sodorta a város működését, hosszú időre megakasztotta fejlődését – írja az elnök.


Hozzáteszi: a polgármester a hazugság és a gyűlölet korát hozta el, a viszállyal töltött évek a jelent mérgezik, a jövőt ellopják. Tiszteletben tartják azonban Grezsa István újraegyesítésre, a lövészárkok betemetésére, a viszály lezárására és a város békéjének megteremtésére vonatkozó törekvését, ezért „valamennyi közterületre kihelyezett óriásplakátunkat napokon belül eltávolítjuk".


Azzal folytatódik a közlemény, hogy felszólítják Márki-Zay Pétert és Berényi Károlyt, a polgármestert támogató helyi Kossuth kör elnökét, hogy a nyílt leveleikben megfogalmazott béketeremtés igénye és szándéka szerint napokon belül gondoskodjanak a Vásárhelyiek a változásért Facebook-oldal megszüntetéséről.


– Ez a közösségimédia-oldal nem informál, nem tájékoztat, egyetlen célja a gyűlölet és megosztottság fenntartása Vásárhelyen – indokol a közlemény. – Ha a közösségi oldal tovább folytatja működését, mindenki számára bizonyossá válik: a gyűlölet és a viszály fenntartása ma egyedül Márki-Zay Péternek és Berényi Károlynak az érdeke – zárul Ádók János közleménye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!