Fanni tetszett legjobban a közönségnek

Hódmezővásárhely - A vásárhelyi Szabó Fannit találta a közönség a legszebbnek a hétvégi Miss Alpok Adria Szépségversenyen. A 22 éves lány büszke arra, hogy ő képviselhette Csongrád megyét. Fanni szerint a szépség mindenkinek mást jelent.

Török Anita

Közönségdíjas lett a hétvégén a Miss Alpok Adria Szépségverseny országos, miskolci döntőjén a vásárhelyi Szabó Fanni, akit mintegy 900-an szavaztak egy közösségi oldalon.

A 22 éves lánynak ez volt az első komolyabb szépségversenye. Fotó: Németh Norbert

A 22 éves lánynak ez volt az első komolyabb szépségversenye.
Fotó: Németh Norbert

A megye királynője

A Miss Alpok Adria verseny Csongrád megyei elődöntőjén [namelink name="Kovács Panka"] fejére került a korona. A 16 éves szegedi lány ugyan nem jutott be az első három helyezett közé a miskolci országos szépségversenyen, ám a zsűri tagjai elismerően nyilatkoztak róla. Hamarosan a Csongrád megyei királynőt is bemutatjuk lapunkban.

– Nagyon örülök, hogy a közönség a lányok közül engem talált a legszebbnek, illetve én képviselhettem Csongrád megyét – mondta a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán idén diplomázó 22 éves lány, aki a nap szépeként lapunkban is többször szerepelt. – Ez volt az első komolyabb versenyem. Kétnapos edzőtábor előzte meg Mátraházán a szombati döntőt, amelyen 21 lány vett részt. Reggeltől estig próbáltuk a koreográfiát. Nem volt megállás, hibátlannak kellett lennie.

Fürdőruhában, illetve estélyiben és népviseletben vonultunk fel. A versenyzőknek a bemutatkozáskor megyéjük nevezetességeiről is beszélni kellett, én a vásárhelyi Fekete Sas Szállót választottam. Egyik kedvenc helyem, ott volt a szalagavató bálom is – magyarázta Fanni.

A torkában dobogott a szíve, amikor 2000 ember előtt a színpadra lépett – árulta el a fiatal lány. Szerinte a szépség mindenkinek mást jelent. A vásárhelyi lány leginkább a kék szemét és a természetes szőke haját szereti magán.

– A szőke haj az utóbbi időben nem éppen előny egy szépségversenyen. Mostanában a barnák a nyerők – osztotta meg tapasztalatait [namelink name="Szabó Fanni"], aki a közönségdíj mellett számos ajándékkal is gazdagabb lett, például egy wellnesshétvégével, valamint 100 ezer forint értékű portfólió-fotózással. A következő hónapokban a szépségversenyek helyett az államvizsgájára és a nyelvvizsgájára készül. Ha viszont megszerezte tanítói diplomáját, újra a fotózásra, a szépségiparra koncentrál majd. Először ebben szeretné kipróbálni magát, ehhez pedig jó ugródeszka a Miss Alpok Adria közönségdíja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!