Grezsa István is leadta az aláírásokat

Grezsa István a szükséges ajánlások kétszeresét szerezte meg rövid időn belül, amelyeket le is adott. A vásárhelyi polgármesterjelölt folytatja az aláírásgyűjtést.

– Az első lehetséges időpontban leadtam a hivatalos jelöltséghez szükséges aláírás kétszeresét. A változást akaró vásárhelyiek támogatása nélkül ez nem sikerült volna. Köszönet mindenkinek! Az aláírásokat továbbra is gyűjtjük, hiszen a munka java csak most kezdődik. Elég. Legyen béke Vásárhelyen! – ezt Grezsa István hivatalos Facebook-oldalán írta, miután leadta az aláírásokat.

Fotó: Gémes Sándor

Fotó: Gémes Sándor

Grezsa István korábbi kampánynyitó rendezvényén is arról beszélt, hogy szerinte a béke az elemi feltétele Hódmezővásárhely fejlődésének. Grezsa István úgy fogalmazott, nem szokványos politikai kampányba kezdett, hiszen nem harcolni kíván, hanem békét hirdet.

 

– Semmi értelme sincs a szakadékok mélyítésének, mert láthatóan átjárhatatlanok az árkok, ráadásul az elmúlt másfél év megosztottsága példátlanul agresszív és alacsony színvonalú hangnemmel párosult

– mondta a képviselő. Kijelentette, a következő hetekben mindenki számára a béke üzenetét kívánja közvetíteni. Grezsa István megfogalmazása szerint a vásárhelyiek okosabbak a politikusaiknál. Hozzátette: szeretné, ha október 13. után a politikusok felnőnének a vásárhelyiekhez.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!