Három gyereknap Vásárhelyen

A vásárhelyi Tiszta Szívvel Egyesület és Alapítvány szombaton 10-től 15 óráig tartja gyermeknapi rendezvényeit az Európa parkban, a népkerti és a hódtói játszótéren - tudtuk meg az egyesület egyik alapítójától, a kuratórium elnökétől, Lázárné Megyeri Zitától.

I.P.

A programban szerepelnek különböző próbatételek, ügyességi versenyek, és akik ezeket teljesítik, jól szerepelnek, azok jutalomtallérokat kapnak.


Ezeket a 15 és 16 óra között a Hódtóban rendezett táncház ideje alatt összesítik, majd következhet 16 órától a sorsolás. A támogatók jóvoltából 850 ezer forint értékben, közel 50 ajándékot sorsolnak ki a helyszínen, amelyek között lesz például 6 személyes mozijegy, kerékpár, tablet, okosóra és MP3 lejátszó.


Más vásárhelyi civil szervezetek – köztük a Vásárhely Jövőjéért Egyesület – május 19-én, vasárnap 10-től 16 óráig tartottak a népkerti játszótéren és az Európa parkban Tavaszi zsongás címen rendezvényt a gyerekeknek, családoknak. Többek között kutyás programmal, kerékpáros versennyel, lovaglással, bábelőadással, versfelismeréssel és KRESZ-vetélkedővel várták a famíliákat.


A hivatalos városi gyereknap vasárnap 10-től 18 óráig a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtt lesz. Tíz órától a Peter & Pan zenekar koncertezik, 11-től szerepel a kínálatban graffitis közönségfal, pólófestés, Greenbox élményfotózás, festékbombafal, 12 órától legókiállítás, a 2. emeleten pedig kézműves-foglalkozások és filmvetítés. A Vackor zenekar 16 órától koncertezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!