Megkérdeztük az olvasót: Tetszik az új belváros?

Ezúttal arról faggattuk a vásárhelyi olvasóinkat, hogy mennyire tetszik nekik az új belváros?

Delmagyar.hu

Füvesi Zoltán
hajóépítő szerkezetlakatos:
– Igaz, sokba került, de nagyon megszépült a belváros, megérte. A Tornyai, a BMK is megújult, szép a sétálóutca, ezt már nyugodtan megnézhetik a külföldi turisták is, a rekonstrukció előtti elég „lepusztult" volt. A szökőkutak még otthonosabbá teszik.

Gruity László
munkanélküli ács:
– Tetszik, nagyon megszépült a belváros. Elég sűrűn jártam arra, figyeltem, hogyan alakultak a munkálatok. Erre a központra valóban büszkék lehetünk, minden kulturális intézmény megújult. Biztosan korzózom majd a sétálóutcán.

Szenti Tiborné
nyugdíjas laborasszisztens:
– Három hónap után tértünk vissza Amerikából, a fiunknál voltunk. Amit legutóbb láttunk, ahhoz képest nagyon nagy a változás. A sok munka meghozta az eredményét. A görögkeleti templom és a sorházak felújítása különösen tetszik.

Pannonhalmi Zsuzsa
keramikusművész:
– Szép és funkcionalitását tekintve is megfelel a 21. század követelményeinek. Abban még bízom, hogy a jövőben szobrokkal, zöldfelületekkel csinosítják a területeket, és amennyiben megtelik élettel, Vásárhely igazi központja, szíve lehet az új belváros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!