Örült a konyhai kisgépeknek az Á. Nagy család

Rendszeresen jutalmazzuk hűséges előfizetőinket, akik már több évtizede kitartanak lapunk mellett. Augusztusban a székkutasi Á. Nagy János és családja konyhai kisgépcsomagot - vízforraló, kenyérpirító, botmixer - vehetett át.

A székkutasi Á. Nagy János és famíliája hűséges olvasója, előfizetője lapunknak, több évtizede családtag náluk a Csongrád megyei Hírlap, majd a Délvilág az utóbbi években pedig a Délmagyarország. Az ajándékot a 83 éves János bácsi nevében – agyi infarktussal ágyban fekvő beteg, nem tudott eljönni vásárhelyi szerkesztőségünkbe – felesége, a 76 esztendős Zsuzsanna, lánya, Judit és unokája, Tóth Orsolya vette át. Nagyon örültek a konyhai kisgépcsomagnak, mely vízforralóból, kenyérpirítóból és botmixerből állt.

Jutalmazott hűséges előfizetőnk Á. Nagy János lánya, Judit, unokája, Orsolya és felesége Zsuzsanna az ajándékokkal. Fotó: Imre Péter

Jutalmazott hűséges előfizetőnk Á. Nagy János lánya, Judit, unokája, Orsolya és felesége Zsuzsanna az ajándékokkal. Fotó: Imre Péter


– Legalább 50 éve, de lehet, hogy még több, megszakítás nélkül előfizetői vagyunk az újságnak. Szeretjük. Abból tájékozódunk, mi történt Székkutason, Vásárhelyen és környékén, a megyében, Magyarországon és a nagyvilágban. Mindent megtudunk belőle, sok érdekességet olvashatunk. Elégedettek vagyunk, teljesen megfelel az igényeinknek. A szakácskönyvek is nagyon jók és szépek, többször vettünk magunknak és ajándékba is – mondta Zsuzsanna néni. Még elárulta: a Délmagyarországgal kezdi a napot, átnézi, később még többször vissza-visszatér elolvas belőle írásokat és még este is átfutja újra. Á. Nagy János is elolvassa az egész lapot, őt a sportrovat cikkei, az eredmények (főleg a foci és a kézilabda) érdeklik a leginkább.


– Rendszeresen megnézzük a halálozási rovatot is, szinte csak onnan értesülünk, hogy a régebbi ismerőseink közül kik hunytak el – fűzte hozzá Judit. Azt is elmondta, ők is előfizetői a lapnak, és eddig sok szerencsét hozott számukra a Délmagyarország: rendszeresen nyertek színház-, mozi- és szabadtéri jegyeket, belépőket. János bácsiék viszont most nyertek először – hűségük jutalma lett a konyhai kisgépcsomag.

 

Címkék#nyeremény

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!