Ingatlanajánló

2023.11.05. 07:00

A hét ingatlana: Hangulatos ház a kurca partján – Fotók

Ha rajong a kényelmes és nagy belső terekért, és nem bánná, hogyha a háza kapuján kilépve a Kurca folyót csodálhatná, akkor kattintson a képekért, és nézzen körül velünk ebben a meghitt, szentesi otthonban. Lehet, hogy Önre vár!

Delmagyar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

„ELADÓ HÁZ A KURCA PARTJÁN!!! Eladó Csongrád-Csanád vármegyében, Szentesen egy 144 nm-es, nappali + 3 szobás 2 fürdőszobás Kurca parti ház. Ez az igazán családias hangulatú ház, kényelmes nagy belső terekkel, rendelkezik, és rendezett szépen parkosított 1109 m2 telken áll. A fűtést vegyes tüzelésű kazán és radiátorok biztosítják 2018 óta. A melegvízről villanybojler gondoskodik. 

Hőszigetelt ablakok vannak, a nappali fölött pedig kőzetgyapot tetőszigetelés. A teljes villanyhálózatot kicserélték 2003-ban. Zárt kocsibeálló és melléképület tartozik hozzá. A kertben ivóvizes kút, fúrt kút és egy ásott kút is található. A környéken csend, nyugalom és béke honol. A ház kapuján kilépve pedig a Kurca folyó természeti szépsége tárul elénk. Hívjon bizalommal![...]” 
További otthonok az  ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!