Kecskemét és környéke

2011.08.08. 14:15

Nyolc gyereket szállítottak kórházba a kunfehértói gyermekotthonból

Kunfehértó - Eszméletvezstéssel és rosszulléttel került kórházba nyolc gyerek a kunfehértói gyermekotthonból. Még vizsgálják, milyen szert fogyaszthattak a fiatalok.

Delmagyar.hu

Nyolc gyereket - két lányt és hat fiút - szállítottak kórházba a mentők múlt csütörtökön a kunfehértói gyermekotthonból. A fiatalok eddig azonosítatlan szertől lettek rosszul, azonban pénteken elhagyhatták a kórházat.

Az ügyben nyomozást rendeltek el: a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság indított eljárást testi sértés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. - A gyerekeket kihallgattuk, a szert, amitől rosszul lettek még vizsgáljuk - tájékoztatta a delmagyar.hu-t [namelink name="Mihályné Bornemisza Eleonóra"], a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtóreferense, aki azt is hozzátette az ügy részleteiről a nyomozás érdekeire való tekintettel nem beszélhet.

Telefonon kerestük a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központjának igazgatóját, [namelink name="Szécsényi Sándor"]t, de az intézményvezetőt nem értük el, szabadságát tölti. Az intézmény munkatársa azonban annyit elárult, biztosak benne, hogy a gyerekek semmilyen illegális szert nem fogyasztottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!