Kecskemét és környéke

2012.04.16. 21:27

Győzelem, vagy halál: kedden már ez a tét a KKSE-nek

A pályahátrányból kezdő kecskemétiek a Szolnokon elért 72-55-ös vereség után nagyon szeretnék életben tartani az esélyeiket a továbbiakban is. Vajon sikerül legyűrni a címvédőt a három győzelemig tartó párharcban?<br>

Szeitz Gergő

Nagyszerűen indult a Kecskeméti KSE számára a play off első meccse, aztán megsérült Bencze Zoltán, így a hirös városi alakulat játéka is megtorpant. Most az a kérdés, vajon Bencze Zoltánnal vagy nélküle, de létjogosultságot nyernek-e a cimvédő tisza-parti együttes ellen egy esetleges 4. mérkőzésre is a kecskemétiek? Kedd este 6 órakor kiderül a Messzi István Sportcsarnokban.

Sztojan Ivkovics, a Kecskemét szakmai igazgatója: Egyelőre nem tudjuk, hogy Benczével, vagy nélküle állunk-e fel a keddi mérkőzésen. A bokája be van dagadva, de ő ezzel együtt vállalni akarja a játékot. Meglátjuk, mit bír. Korábban is volt már olyan, hogy egy ötös center kiválását kellett megoldanunk és akkor is sikerrel vettük az akadályt. Továbbra is megvan minden esélyünk a győzelemre, amit a hazai pálya előnyének birtokában meg is akarunk szerezni. Vasárnap nem volt szerencsénk a külső dobásokkal, sajnos ez egy ilyen műfaj, bízom benne, hogy kedden ez másképp lesz.

Pór Péter, a Szolnok edzője: Sűrű a program, így hétfőn egy regeneráló edzéssel folytattuk a munkát. Ilyenkor már komoly taktikai változtatásokra nincs lehetőség, azt kell gyakorolni, amit eddig is játszottunk. Azt szeretném, ha a csapat azt folytatná, amit vasárnap a második félidőben elkezdett. A Kecskemét hazai pályán nagyon veszélyes, több nagy csapattal szemben is bizonyította már, hogy bármire képes. Nekünk is oda kell majd figyelnünk. Bencze Zoltán vasárnap megsérült, az ő kiválásával sokat gyengülne a Kecskemét palánk alatti játéka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!