Kecskemét és környéke

2012.04.20. 09:22

KKSE: a lehetetlen ismeretlen fogalom a Szolnok ellen

Kedden egy parázs mérkőzésen maradt alul hosszabbítás után a Kecskeméti KSE az Olaj ellen, de még nincs veszve semmi, hiszen a párharc még nem lefutott.

Szeitz Gergő

A harmadik mérkőzés következik a Kecskemét - Szolnok párharcban a 4 közé jutásért. A tisza-parti csapat 2-0-ás vezetés után nyerheti meg a csatát hazai környezetben, míg a Kecskemét akár egy óriási bravúrt bemutatva folytathatja a negyeddöntőt. Negatívum a vendég hirös városi csapat háza táján, hogy az előző összecsapáson 21 pontot szerző Djeraszimovics egy hónapra kidőlt, így rá nem számíthat Sztojan Ivkovics szakmai igazgató.

Sztojan Ivkovics, a Kecskeméti KSE szakmai igazgatója: - Messze még a párharc vége és az elmúlt két meccs is azt mutatja, hogy történjék bármi is, egyenes háttal tudjuk elhagyni a pályát. A play off összesítésben eddig 6/55-ös tripla mutatót produkáltunk. De nem csak ez a mutató, a fault arány sem nekünk kedvezett, hiszen 38-19-es összesítéssel állunk ezen a fronton. Én azt hiszem, hogy hasonló helyzetben más csapat csúfos vereséget szenvedett volna, de mi így is helyt álltunk. Bízom benne, hogy pénteken is ki fogunk tenni magunkért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!